Voorleesontbijt 2017

Het Nationale Voorleesontbijt 2017 vindt plaats op woensdag 25 januari. Die dag lezen talloze bekende én onbekende Nederlanders voor aan peuters en kleuters om zo het voorlezen, aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te stimuleren. Met deze honderden Voorleesontbijten op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bibliotheken en scholen in het gehele land gaat de 14de editie van De Nationale Voorleesdagen van start.

Organiseer je zelf ook een Voorleesontbijt of andere activiteit in het kader van De Nationale Voorleesdagen?
Meld deze bij ons aan, dan plaatsen wij dat in het overzicht op onze website.

Bekend Nederland Leest voor

Bekijk de foto’s van de Voorleesontbijten in januari 2016.

De Nationale Voorleesdagen 2016

Politici, burgemeesters, sporthelden, columnisten, actrices, presentatoren, zangers, rappers, voetballers en zelfs een prinses: allen namen ze op woensdagochtend 27 januari 2016 deel aan het Nationale Voorleesontbijt.

Ahmed Aboutaleb, Yvette van Boven, Brace & Yes-R, Aaf Brandt Corstius, Beau Erven van Dorens, Jochem van Gelder, Eberhard van der Laan, Ronald Plasterk, Alexander Pechtold, Lilianne Ploumen, Martin van Rijn, Diederik Samsom, Mathilde Santing, Katja Schuurman, Annechien Steenhuizen, Simon Tahamata en vele anderen lazen voor uit het Prentenboek van het Jaar 2016 We hebben er een geitje bij!.
H.K.H. Prinses Laurentien las voor op basisschool De Ladder in Maarn.