The Blog

Plaats zelf een activiteit

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Moppereend komt mopperen in de Bieb

februari 1 @ 11:30 - 12:30

Gratis

Moppereend komt mopperen in de Bieb

De Nationale Voorleesdagen 2020 worden op zaterdag 1 februari feestelijk afgesloten met een voorleesvoorstelling in de Bibliotheek Vlijmen.

Alhoewel, feestelijk…… Moppereend uit het gelijknamige prentenboek van het jaar komt op bezoek! Het humeur van Moppereend gaat gedurende het verhaal van mopperig naar extreem chagrijnig. De andere dieren, die haar juist proberen op te vrolijken door te vragen of ze met hen wil meedoen, worden uiteindelijk allemaal aangestoken door het gechagrijn van eend. Ondertussen wordt het donderwolkje boven Moppereend groter en groter tot het een ‘megantische’ zwarte wolk is geworden. En wat krijg je dan?

Het wordt een leuke (ondanks wat gemopper hier en daar), interactieve voorleesactiviteit op 1 februari. Om het helemaal feestelijk te maken hebben we ook live muziek om lekker op te swingen. En na afloop is er wat te drinken, te happen en een kleinigheidje voor de kinderen. Dus kom lekker samen met de kinderen (ca. 3—6 jaar) luisteren. We beginnen om 11:30 uur De toegang is gratis maar wel graag even aanmelden

Gegevens

Datum:
februari 1
Tijd:
11:30 - 12:30
Kosten:
Gratis
Website:
https://bibliotheekheusden.op-shop.nl/931/moppereend-komt-mopperen-in-de-bieb/01-02-2020

Organisator

de Bibliotheek Heusden
Telefoon:
0416-373032
E-mail:
info@bibliotheekheusden.nl
Website:
http://www.bibliotheekheusden.nl/

Locatie

de Bibliotheek Vlijmen
Burg. Zwaansweg 2
Vlijmen, 5251 CJ
+ Google Maps
Telefoon:
073-5113063
Website:
http://www.bibliotheekheusden.nl/