Informatie voor Kinderopvang

De campagne van De Nationale Voorleesdagen is gericht op kinderen van 0-6 jaar.

Zelf aan de slag met De Nationale Voorleesdagen

Bestel vandaag nog het uitgebreide Kinderdagverblijf Pakket voor pedagogisch medewerkers en gastouders
Doe mee met De Nationale Voorleesdagen

Dit jaar kunnen pedagogisch medewerkers én gastouders een rijke activiteit maken van voorlezen. Want zoals elk jaar ontvangen alle kinderdagverblijven en peutergroepen in december een gratis promotiepakket voor De Nationale Voorleesdagen. Maar nu is er naast het promotiepakket ook een uitgebreid pakket. Dat bevat uitgewerkte lessen bij de Prentenboek Top10 waarmee jij als professional aan de slag kunt. Bovendien vind je in het pakket de unieke mini-editie van het Prentenboek van het Jaar Coco kan het! én de voorleesknuffel van de schattige vogel Coco.

Bestellen dus, dit pakket! Dat kan tot 8 juni via jouw favoriete boekhandel, voor €17. Dat is inclusief de mini-editie ter waarde van €5,25, de bladen met voorleesactiviteiten, de voorleesknuffel én twee mooie posters. Vraag naar het Kinderdagverblijfpakket van De Nationale Voorleesdagen 2021. Je haalt jouw pakket op bij de boekhandel in het najaar van 2020.

Doe meer met voorlezen

Bij de boeken voor peuters uit de Prentenboek Top10 ontvang je een handige papieren bewaarmap met voorleestips en activiteiten. En online krijg je toegang tot inspirerend aanvullend materiaal. Waardevol, want door interactief te werken met boeken en aansluitende activiteiten, zorg je voor meer verhaalbegrip én leesplezier.

De Nationale Voorleesdagen starten met Het Nationale Voorleesontbijt op 20 januari. Tip: nodig voor dit ontbijt bijvoorbeeld een bekende voorleesgast uit

Bestel nu nog meer voorleesplezier!

Neem nu contact op met jouw favoriete boekhandel en bestel meteen jouw pakket.

Speeltips bij de Prentenboek TopTien

Tien voorleesboeken staan jaarlijks centraal in de campagne: De Prentenboek TopTien.

Op onderwijs.nationalevoorleesdagen.nl vindt u leuke speeltips bij alle boeken van de Prentenboek TopTien. U moet zich  voor deze website eerst registreren en u kunt daarna een inlogaccount aanmaken. 

*Let op: Bij EDG kunt u geen nabestellingen voor peuterpakketten plaatsen, indien u vragen heeft over de pakketten kunt u contact opnemen met de klantenservice van de CPNB: klantenservice@cpnb.nl.
(Telefonisch: 020 6264971).

Nieuwsbrief

Meld u hieronder aan voor onze onderwijsnieuwsbrief. U krijgt van ons nieuwtjes en lestips over De Nationale Voorleesdagen, maar ook over andere relevante leescampagnes. U kunt aangeven voor welke onderwijsvorm u zich aanmeldt.